ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2013-2014

Ιδιαίτερα σημαντική και πετυχημένη ήταν η συμμετοχή του σχολείου μας στο σχολικό πρωτάθλημα Αθλοπαιδιών  και Ατομικών Αγωνισμάτων που πραγματοποιήθηκε στο νομό μας κατά την φετινή σχολική περίοδο. Διακρίσεις υπήρξαν τόσο στο πρωτάθλημα του Κλασσικού Αθλητισμού όσο και στα ομαδικά αθλήματα. Αναλυτικότερα στου αγώνες Στίβου είχαμε διακρίσεις στα 100μ κοριτσιών και στα 800μ αγοριών με τους μαθητές του σχολείο μας να καταλαμβάνουν αντίστοιχα την δεύτερη θέση χαρίζοντάς μας το αργυρό μετάλλιο.
Αξιόλογη ήταν επίσης και η συμμετοχή μας στους αγώνες Καλαθοσφαίρισης αγοριών, αλλά και Πετοσφαίρισης κοριτσιών με τις ομάδες να αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο εντός παιδιάς με το αγωνιστικό τους πνεύμα, όσο και με το ήθος που υπέδειξαν και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ειδικότερα η ομάδα Ποδοσφαίρου του σχολείου μας σημείωσε μια αξιόλογη πορεία φθάνοντας στον τελικό όπου και αγωνίστηκε με το ΓΕΛ Χιλιομοδίου. Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα με την ομάδα μας να υπερτερεί και να μας χαρίζει ένα υψηλό ποδοσφαιρικό θέαμα ο αγώνας κατέληξε να τελειώσει με την διαδικασία των πέναλτι, όπου και νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε  το ΓΕΛ Χιλιομοδίου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προσπάθεια των παιχτών ήταν παραπάνω από συγκλονιστική και ολοκληρώθηκε μόνον όταν είχε χαθεί κάθε πιθανότητα επιτυχίας.
Συνοδοιπόροι σ’ αυτή τη προσπάθεια ήταν η διεύθυνση του σχολείου μας, ο σύλλογος καθηγητών του ΓΕΛ Αγ. Θεοδώρων, αλλά και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Επίσης όλοι οι μαθητές αντιμετώπισαν με σεβασμό και φίλαθλο πνεύμα την διεξαγωγή των αγώνων και βοήθησαν με τον αγωνιστικό τους παλμό  τις ομάδες μας.!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους μαθητές\τριες-αθλητές/τριες μας για την προσπάθειά τους, αλλά και για το «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Ο στίβος μας


Η ομάδα μας στο βόλλευ


Η ομάδα μας στο μπάσκετ


Η ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας