Εκπαιδευτική επίσκεψη πολιτιστικού προγράμματος στην Επίδαυρο

Αρχική ανάρτηση 21/04/2016, ενημέρωση 11/5/2016
Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Πολιτισμός της Ελλάδας - Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου» που πραγματοποιήθηκε φέτος στο σχολείο μας, οι μαθητές/τριες της πολιτιστικής ομάδας μαζί με τις υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος κα.Πούλιου Δήμητρα και κα.Γεωργούση Μαρία πραγματοποίησαν στις 20 Απριλίου 2016 εκπαιδευτική επίσκεψη στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου, καθώς και στην παραλιακή περιοχή της Παλαιάς Επιδαύρου.  
Οι μαθητές/τριες παρουσίασαν τις εργασίες τους στην ορχήστρα και ξεναγήθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Επιδαύρου και στο ιερό του Ασκληπιού. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την παραλία της Παλαιάς Επιδαύρου, όπου ξεκουράστηκαν, κοντά στη θάλασσα, πριν την αναχώρηση τους για τους Αγίους Θεοδώρους.  

Το υλικό της βιντεοσκόπησης των μαθητών/τριων έχει αποσταλεί στη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας και μέρος του δημοσιοποιείται και στην ιστοσελίδα μας στην παρουσίαση που μόλις προηγήθηκε (υπάρχει η απαραίτητη έγγραφη συναίνεση των συμμετεχόντων, σύμφωνα με τους όρους δημοσίευσης προσωπικών δεδομένων ανηλίκων σε σχολικές ιστοσελίδες).