ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
 ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 
ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Γενικού Λυκείου Αγίων Θεοδώρων τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών εξετάσεων για όλες τις τάξεις.

Αναβαθμολόγηση γραπτών μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων σύμφωνα με το ΠΔ 46/2016 γίνεται μετά από αίτηση των κηδεμόνων στη Διεύθυνση του Γενικού Λυκείου εντός τριών εργασίμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, συνοδευόμενη από παράβολο 3€ για κάθε γραπτό δοκίμιο. Η προθεσμία για αιτήσεις αναβαθμολόγησης λήγει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016.


Για την Α΄ και Β΄ Τάξη
Οι τελικοί έλεγχοι επίδοσης είναι διαθέσιμοι για παραλαβή από τους κηδεμόνες από την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016.


Για την Γ΄ Λυκείου
Οι τελικοί έλεγχοι επίδοσης, τα Απολυτήρια και τα Αποδεικτικά Απόλυσης είναι ήδη έτοιμα. Όμως, το Υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει σήμερα Τετάρτη 22/6/2016 το απόγευμα στην καταχώρηση στο σύστημα έκδοσης των αποτελεσμάτων myschool τη βαθμολογία των Πανελλαδικών και με νεότερη ανακοίνωση θα μας ενημερώσει πότε θα ενεργοποιηθούν και οι εκτυπώσεις των Βεβαιώσεων Πρόσβασης (που είναι το απαραίτητο έγγραφο για την εγγραφή στις σχολές).
Θα ήταν σκόπιμο συνεπώς όλοι και όλες οι απόφοιτοι της Γ΄ Λύκειου να προσέλθουν στο σχολείο μετά τη Δευτέρα για να παραλάβουν όλα μαζί και τα 4 έγγραφα που αντιστοιχούν στον καθένα και την καθεμία.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Για τους μαθητές της Β΄ Λυκείου που θα εξεταστούν στις επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2016, υπενθυμίζουμε ότι η εξεταστέα ύλη είναι η ίδια όπως έχει ανακοινωθεί για την εξεταστική περίοδο Μαΐου - Ιουνίου, ενώ ανακοινώνεται ακολούθως και το πρόγραμμα των εξετάσεων για το Σεπτέμβριο.

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ