Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ανταποκρίνεται σε ευρωπαϊκές δράσεις κινητικότητας των νέων και προσκαλεί τις νέες και τους νέους δημότες μας, ηλικίας από 16 έως 19 ετών, να συμμετάσχουν στο EUROCAMP Edersee 2017 στη Γερμανία. Πρόκειται για την καθιερωμένη συνάντηση που λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη, στα πλαίσια μετάδοσης του πνεύματος της ευρωπαϊκής ταυτότητας μέσα από δράσεις αθλητισμού και πολιτισμού.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για όλους εμάς, νέοι άνθρωποι από τον Δήμο μας να συμμετάσχουν και να μας εκπροσωπήσουν επάξια ανάμεσα σε νέους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Για να γνωστοποιηθεί σε όλους και να λάβει την επικοινωνιακή διάσταση που αξίζει σε ένα τέτοιο γεγονός, σας παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας για τη συγκεκριμένη συνάντηση, προκειμένου να συμμετάσχουν στην αποστολή του Δήμου μας. 

Στα έγγραφα που σας αποστέλλουμε συνημμένα θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν στο Eurocamp μέσα από την πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής, καθώς επίσης, τη φόρμα συμμετοχής στην «κατασκήνωση περιπέτειας» που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία.
Με εκτίμηση, 

Αναστάσιος Σακελλαρίου
Αντιδήμαρχος Παιδείας -  Αθλητισμού - Τουρισμού

ΕΓΓΡΑΦΟ-1 (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)
ΕΓΓΡΑΦΟ-2 (ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ)