Σχέδιο επαναλειτουργίας του ΓΕΛ Αγίων Θεοδώρων

Από Δευτέρα 11 Μαΐου θα έρχονται στο σχολείο κάθε μέρα οι μαθητές της Γ Λυκείου. 
Τονίζεται ότι σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου παιδείας υπάρχει η δυνατότητα μη προσμετρώμενης απουσίας για μαθητές που έχουν ειδικό λόγο να μην επιστρέψουν στα σχολεία εξαιτίας ύπαρξης άτομου ευπαθούς ομάδας στο σπίτι ή εξαιτίας ευπάθειας του ίδιου του μαθητή. Όσοι γονεις μαθητών έχουν δηλώσει στο mail του σχολείου ότι το παιδί τους δεν θα έρθει λόγω ευπαθούς ομάδας, μπορούν να μην προσέρχονται και να μην προσμετρώνται οι απουσίες τους. Όσοι δεν έχουν προβεί στην παραπάνω δήλωση πρέπει να προσέρχονται κανονικά. 

Η Α και η Β λυκείου θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα 18/5 και θα ενημερωθούν με mail και από την ιστοσελίδα του σχολείου για την ημερομηνία προσέλευσης του καθε μαθητή γιατί το σχολείο για την Α και τη Β Λυκείου θα λειτουργεί εκ περιτροπής σε υποτμήματα που θα προκύψουν από την διαίρεση του τμήματος στα δύο με στόχο τη μείωση του συγχρωτισμού εντός της ίδιας αίθουσας.  
Το μισό τμήμα δηλαδή θα έρχεται Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή και το άλλο μισό Τρίτη Πέμπτη για την πρώτη εβδομάδα.
Να παρακολουθείτε τα mail σας και την ιστοσελίδα του σχολείου για να πληροφορηθείτε την ημερομηνία επανόδου του καθε μαθητή στο σχολείο.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 08.30 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ