ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΡΟΙΛ Στον Γενικό Διευθυντή κ. Στειακάκη Μιχάλη Στον Διευθυντή Βιομηχανικών κ Δημοσίων Σχέσεων κ. Κανελλόπουλο Δημήτριο ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

 ΘΕΡΜΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΥΝΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-ΜΑΘΗΤΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ- ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ. 

 Όλη η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας, τα παιδιά, οι μαθητές του Λυκείου Αγίων Θεοδώρων,  οι Διδάσκοντες και η Διευθύντρια θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΉ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΌΔΩΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΤΟΡΟΙΛ

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Κ.   ΣΤΕΙΑΚΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ

ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Κ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ   Κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

 Που εφοδίασαν το Σχολείο μας με τον απαραίτητο και αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό! 

    Με αυτήν την προσφορά τους διευκολύνουν ουσιαστικά και πραγματικά την όλη εκπαιδευτική διαδικασία, σε αυτήν την εποχή μάλιστα που η χρήση της τεχνολογίας έχει καταστεί αναπόσπαστο κομμάτι του όλου έργου μας. 

    Τους ευχόμαστε από καρδιάς πάντα να έχουν την ευγενική και ολοπρόθυμη διάθεση προσφοράς και συνδρομής και να γνωρίζουν ότι τέτοιες πρωτοβουλίες γενναιόδωρης χορηγίας και προσφοράς ενδυναμώνουν τον καθένα μας στο να προσφέρει ό τι μπορεί και ο τι δεν μπορεί  από το υστέρημα και το περίσσευμα της καρδιάς του στο λειτούργημα που επιτελούμε στο οποίο η χρήση της τεχνολογίας την οποία μας προσέφεραν με αυτήν τους την κίνηση συνδράμει τα μέγιστα.

    Στην δύσκολη από κάθε πλευρά εποχή που διανύουμε, τέτοιες προσφορές αγάπης και γενναιοδωρίας, αναμφίβολα αποδεικνύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται, που ενδιαφέρονται, που αγαπούν και που προσφέρουν!!! 

    Και αυτή η προσφορά τιμά τους ίδιους, την εταιρεία που εκπροσωπούν και ταυτόχρονα αναδεικνύει και την  ανθρώπινη διάσταση του προσώπου της εταιρείας  που νοιάζεται, αφουγκράζεται, ενδιαφέρεται και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Εκ βαθέων ευχαριστούμε.



Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

ΔΡ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 ΠΕ02  ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ 

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ