ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-4-21

  ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-4-21


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ!!!

Από Δευτέρα 12-4-21 Επαναλειτουργούν τα Λύκεια με διαζώσης μαθήματα. 

Όσα πρέπει να κάνετε βήμα-βήμα:

1.     Παίρνετε την Παρασκευή 9-4-21 ή το Σάββατο 10-4-21 από το φαρμακείο το self test με την επίδειξη του ΑΜΚΑ σας.

2.     Την Κυριακή, 11-4-21, Το απόγευμα ή την Δευτέρα 12-4-21 πρωι-πρωι, πραγματοποιείτε στον εαυτόν σας το τεστ με βάση τις οδηγίες που θα υπάρχουν μέσα στη συσκευασία.

3.     Εάν το τεστ βγει ΑΡΝΗΤΙΚΟ οι γονεις σας θα μπαίνουν με τους κωδικους taxisnet στην πλατφορμα self-testing.gov.gr και θα δηλώνουν Σύμφωνα με τις οδηγίες ότι το τεστ ήταν αρνητικό και θα εκτυπώνετε την απόδειξη ότι το τεστ ήταν αρνητικό. Εάν δεν έχετε εκτυπωτή ο γονέας σας Σε ένα λευκό χαρτί θα γράφει ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 0ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ και θα το υπογράφει. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Αυτό το χαρτί θα το έχετε μαζί σας την Δευτέρα 12-4-21 το πρωί Προκειμένου να σας επιτραπεί η είσοδος στο σχολείο. Χωρίς αυτό το χαρτί δεν μπορείτε να εισέλθετέ στο χώρο του σχολείου. Το χαρτί αυτό, ή το εκτυπωμένο απευθείας από την ιστοσελίδα ή το χειρόγραφο, πρέπει να το έχετε μαζί σας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που θα έρχεστε στο σχολείο ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ αν δεν το έχετε θα φεύγετε και θα χρεώνεστε αντίστοιχες απουσίες.

4.     Αν το τεστ βγει ΘΕΤΙΚΟ, απαγορεύεται να έρθετε στο σχολείο, κλείνετε ραντεβού σύμφωνα με τις οδηγίες που θα υπάρχουν στην πλατφορμα για επιβεβαιωτικό ραπιντ ή κάνετε μοριακό τεστ και ενημερώνετε την διευθύντρια αμέσως για το αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που ένα τεστ βγει ΘΕΤΙΚΟ με παίρνετε αμέσως τηλέφωνο στο κινητό μου για να με ενημερώσετε κι εσείς και όλη η οικογένεια σας μένετε σε καραντίνα μέχρι να πάρετε τα αποτελέσματα του δεύτερου επιβεβαιωτικού τεστ.

5.     Την Τρίτη 13-4-21,παίρνετε και δεύτερο τεστ από το φαρμακείο και το πραγματοποιείτε μέχρι το βραδυ της Τετάρτης 9 μμ επαναλαμβάνοντας την ίδια διαδικασία. 

6.     ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Σε περίπτωση ΘΕΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ με παίρνετε αμέσως τηλέφωνο στο κινητό μου, γιατι σε περίπτωση που βρεθεί 1 Κρούσμα κλείνει το τμήμα, αν βρεθούν τρία κρούσματα κλείνει το σχολείο μετά Από τα αποτελέσματα του δεύτερου επιβεβαιωτικου τεστ Γιαυτό σε περίπτωση θετικού κρούσματος πρέπει να με ενημερώσετε αμέσως στο κινητό μου.

7.     ΤΗΝ Δευτέρα έρχεστε στο σχολείο με όλες τις προβλεπόμενες προφυλάξεις όπως γνωρίζετε, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ Κ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ και τηρείτε ευλαβικά τους διαφορετικούς χώρους που προβλέπονται για τον προαυλισμό  κάθε τμήματος. Σχετικό χαρτί θα υπάρχει μέσα σε κάθε τάξη. 

8.     Α1 Κερκίδες προαστιακού

9.     Α2 Κερκίδες γηπέδου μπάσκετ

10.                Β1 Μπροστά από την αίθουσα του

11.                Β2 Γήπεδο Μπάσκετ

12.                Β3 Γήπεδο βόλεϊ

13.                Γ1 Είσοδος

14.                Γ2 Βρύσες και κάτω

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ!!!

Δυστυχώς ο κορονοϊός βρίσκεται παντού γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ!!!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Χωρίς μάσκα και χωρίς ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ που να επιβεβαιώνουν το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ δεν θα σας επιτρέπεται η είσοδος στο σχολείο, θα αποβάλλεστε και θα χρεώνεστε με απουσίες.


Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

1.     ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ, ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ

2.     ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ, ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ

3.     ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ: ΑΜΚΑ ΜΑΘΗΤΗ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ

4.     ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΑ

  

ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SELF TEST

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ