Κοπή Πίτας για το 2015


Σήμερα Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015, όλοι οι μαθητές, οι μαθήτριες, οι εκπαιδευτικοί, καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αγίων Θεοδώρων, συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο του σχολείου για την καθιερωμένη κοπή της πίτας για το 2015.


Η Διευθύντρια του σχολείου κα.Μπογιατζιάν Δώρα ευχαρίστησε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τόσο για τη διαχρονική ενεργή συμπαράσταση και συνεργασία τους, όσο και για την προσφορά από τις δικές τους οικονομίες για τη διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης.
     
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ.Οικονομάκης Ιωάννης απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και έκοψε το πρώτο κομμάτι της πίτας του Συλλόγου Διδασκόντων. Τα παιδιά στη συνέχεια πήραν τα ατομικά τους κομμάτια πίτας. Τυχεροί της φετινής κοπής -που βρήκαν τα δύο φλουριά που υπήρχαν στο κομμάτι τους- ήταν δύο μαθητές της Α΄ τάξης, οι οποίοι και έλαβαν από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων από ένα αναμνηστικό δώρο. Στην πίτα του Συλλόγου Διδασκόντων τυχερός της κοπής ήταν ο κ.Μανίκας Γεώργιος.

Σε όλους τους Μαθητές, τις Μαθήτριες, τους Γονείς και Κηδεμόνες και τους Εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Αγίων Θεοδώρων, ευχόμαστε η νέα χρονιά που πριν λίγο ξεκίνησε τη διαδρομή της στο διηνεκές του χρόνου, να φέρει υγεία σε όλους και όλες, καθώς και την πραγμάτωση των πιο ουσιαστικών από τις επιθυμίες και τα όνειρά τους. 

Αναφερόμενοι στα όνειρα, δε θα μπορούσαμε παρά να ευχηθούμε "διπλά" στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης, καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.