Αγιασμός - Έναρξη νέου Σχολικού Έτους 2015 - 2016

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9 το πρωί η καθιερωμένη τελετή του αγιασμού για την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους 2015 -2016, από κοινού για το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων.

Πηγή: www.e-istos.gr
Μετά την ολοκλήρωση του θρησκευτικού μέρους της τελετής η εκπαιδευτικός του Λυκείου κα.Γεωργούση Μαρία ανέγνωσε το μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ.Πετρόπουλου Παναγιώτη, ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε η Σχολική Σύμβουλος Αγγλικών και Σύμβουλος Γενικής Παιδαγωγικής Ευθύνης του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Αγίων Θεοδώρων κα.Παππά Ευαγγελία.

Στη συνέχεια καλωσόρισαν τους μαθητές και τις μαθήτριες των δύο σχολείων η Διευθύντρια του Γυμνασίου κα.Κώρου Δήμητρα και ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου κ.Μυλωνόπουλος Κωνσταντίνος. Και οι δύο εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων κ.Νικολάου Σωτήριο για τη σημαντική συνεισφορά του στην πραγματοποίηση των απαραίτητων εργασιών στο Διδακτήριο για την έναρξη της νέας χρονιάς. 

Τέλος τον λόγο πήρε η Αντιδήμαρχος και Αναπληρώτρια του Δημάρχου κα.Πρωτοπαππά Μαρία, η οποία βρέθηκε ξανά σε έναν οικείο χώρο, αφού μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014 διατελούσε Διευθύντρια του Γυμνασίου. 

Στην τελετή παρευρέθη επίσης, ο Λιμενάρχης Αγίων Θεοδώρων κ.Κοκολογιαννάκης Ευάγγελος,  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων κ.Κωνστάντης-Σκουλικαρίτης Αριστείδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Ράτης Σπυρίδων.

Αμέσως μετά, όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων παρέλαβαν τα νέα τους βιβλία.