Ευχαριστήριο Μήνυμα



Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αγίων Θεοδώρων κ.Κωνσταντίνος Μυλωνόπουλος, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους ακόλουθους φορείς:

Το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίων Θεοδώρων της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου για την πολύτιμη βοήθεια, όσον αφορά τις ανάγκες απόρων μαθητών σε σχολικά είδη. Την εντολή της Φιλοπτώχου Αδελφότητος υλοποίησαν οι εφημέριοι πατήρ Ρωμανός και πατήρ Παναγιώτης, τους οποίους ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράστασή τους.
Το Σύλλογο Γυναικών Αγίων Θεοδώρων που καθ΄ όλο το προηγούμενο Σχολικό Έτος και για 2 εβδομάδες στο τρέχον Σχολικό έτος προσέφερε σίτιση σε άπορους μαθητές.
Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αγίων Θεοδώρων, που ανέλαβε να συνεχίσει ο ίδιος τη σίτιση των απόρων μαθητών για το τρέχον Σχολικό Έτος, ενώ με δικά του έξοδα εγκατέστησε κλιματιστικό μηχάνημα στο εργαστήριο Πληροφορικής του Γενικού Λυκείου (που χρησιμοποιεί από κοινού και το Γυμνάσιο).
Το Φαρμακείο Νικολάου Γεωργία & ΣΙΑ Ο.Ε. που μερίμνησε για την ανανέωση του φαρμακείου του σχολείου μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς και με τη βοήθεια του Θεού, να συνεχίσετε να είσαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και να είστε πάντα συμπαραστάτες στο έργο της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.