ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Όπως ίσως παρατηρήσατε η καρτέλα ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα μας. Πλέον τα Ψηφιακά σας μαθήματα θα τα βλέπετε από την πλατφόρμα eclass (https://eclass.sch.gr/) όπου έχετε πρόσβαση με τους λογαριασμούς που έχετε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Τα μαθήματα στα οποία είστε ήδη εγγεγραμμένοι θα τα βρίσκετε στη στήλη "Τα μαθήματα μου" ενώ αν θέλετε να δείτε τα υπόλοιπα διαθέσιμα μαθήματα (και ενδεχομένως να κάνετε αίτηση εγγραφής) θα τα βρείτε από το μενού "Μαθήματα" στην αριστερή πλευρική εργαλειοθήκη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
1) Πολλά παιδιά δεν έχουν εγγραφεί ακόμα από τους κηδεμόνες τους για να αποκτήσουν λογαριασμό στο ΠΣΔ (https://register.sch.gr/students/) και η προθεσμία λήγει τη Δευτέρα 30 Μαρτίου. Μετά δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα μαθήματα. Πρέπει λοιπόν άμεσα να δημιουργήσουν λογαριασμό και να κάνουν μία είσοδο στην πλατφόρμα eclass.
2) Σχεδόν τα μισά από τα παιδιά που έχουν εγγραφεί στο ΠΣΔ (κυρίως της Β και Γ τάξης) δεν έχουν κάνει είσοδο ούτε μια φορά με τα στοιχεία τους στο eclass οπότε οι καθηγητές δεν μπορούν να τους εγγράψουν στα μαθήματά τους. Πρέπει λοιπόν άμεσα να κάνουν μία είσοδο στην πλατφόρμα eclass αλλιώς δεν θα μπορούν να εγγραφούν στα μαθήματα.