ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς καλή σας μέρα! Εύχομαι υγεία σε εσάς και στα παιδιά μας και είθε ο Κύριος μας και η Μητέρα όλων μας να μας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε αυτήν την μεγάλη δοκιμασία.!
Παρακαλείσθε από την Δευτέρα 23-3-20 να μπαίνετε συχνά εσείς και τα παιδιά σας στην ιστοσελίδα του σχολείου πληκτρολογώντας στον ιστό Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων:
  1. για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα από την ιστοσελίδα από εδώ και στο εξής. Δεν θα ξαναστείλω SMS παρά μόνο αν είναι κάτι πολύ επείγον.
  2. Στο πλαίσιο της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης οι καθηγητές του σχολείου μας ανεβάζουν υλικό εκπαιδευτικό και ασκήσεις για τα παιδιά σας τα οποία πρέπει να τις παρακολουθούν. Το υλικό θα βρίσκεται στο κύριο μενού της ιστοσελίδας (στην πάνω μεριά) στην καρτέλα με τον τίτλο "ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ".
  3. Θα αναρτηθεί η εγκύκλιος του υπουργείου που σάς παρέχει όλα τα βήματα για τη δημιουργία προσωπικων λογαριασμων στους μαθητές στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο, προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση σε περιβάλλοντα σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης που παρέχονται από το υπουργείο παιδείας. Σας ευχαριστω και ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ