Πορεία Αγώνα κατά της Ανεργίας, Πάτρα - Αθήνα

Λουτράκι, 4 Απριλίου 2016
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Πορεία Αγώνα κατά της Ανεργίας, Πάτρα - Αθήνα
Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων στηρίζει έμπρακτα τη δράση που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων και συμμετέχει ενεργά στην "Μεγάλη Πορεία Αγώνα κατά της Ανεργίας, Πάτρα - Αθήνα".
 
Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, η Δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη, ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι χαιρετίζουν την κινητοποίηση και υποδέχονται στον Ισθμό τους συμμετέχοντες στον αγώνα, τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Συνδικάτα, Εργατικά Σωματεία, Επιστημονικούς κι Επαγγελματικούς Συλλόγους, νέους και νέες, εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανθρώπους του αθλητισμού και του πολιτισμού και χιλιάδες άλλους αγωνιστές της ζωής, οι οποίοι συμμετέχουν, διαμαρτύρονται και διεκδικούν "Δουλειά για όλους - Δουλειά με δικαιώματα".
 
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αναστάσιος Σακελλαρίου και ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σωτήριος Νικολάου θα συμμετάσχουν ενεργά στην πορεία έως την πρώτη στάση που θα γίνει στην Motor Oil, στους Αγίους Θεοδώρους. Οι διαδηλωτές θα συνεχίσουν την πορεία τους και θα ακολουθήσει στάση στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων, με τη θερμή υποδοχή των συμμετεχόντων από τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Πέτρου, τον Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου, Αριστείδη Κωνσταντή Σκουλικαρίτη, εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων και το Rock συγκρότημα της δημοτικής ενότητας "Οrder of the black jacket" θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση υποδοχής που θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ.
 
Με το πέρας των εκδηλώσεων, οι διαδηλωτές θα φιλοξενηθούν στο "ΚΡΟΜΜΥΩΝΙΟ" Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων, όπως είχε ήδη συμφωνηθεί σε επαφές του Δημάρχου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με τον Δήμαρχο Πατρέων, την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 στο Δημαρχείο Λουτρακίου.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ