Επείγον : Ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές!

Ενημέρωση Πέμπτης 22/5/2014 : Αναρτήθηκαν και άλλες διευκρινιστικές οδηγίες στην ιστοσελίδα : www.geetha.mil.gr. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα για ενημέρωση!


Προσοχή : παρακάτω βρίσκονται 2 ανακοινώσεις που αναφέρονται στις στρατιωτικές σχολές (από υπουργείο παιδείας και από γενικό επιτελείο στρατού) καθώς και οι αντίστοιχοι σύνδεσμοι.
Όποιος ενδιαφέρεται ας προσέξει γιατί υπάρχουν σχετικά κοντινές προθεσμίες!


ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από το Υπουργείο Παιδείας υπάρχει η παρακάτω ανακοίνωση :
(η σχετική ανάρτηση του υπουργείου βρίσκεται ΕΔΩ ).



30-04-14 Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ypdvmth thumb other250 0
 
Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών.
 Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών λήγει στις 12 Μαΐου 2014 (σφραγίδα ταχυδρομείου).
 
Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2014‐2015 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr.   
 
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

 
 
ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας υπάρχει η παρακάτω ανακοίνωση :
(η σχετική ανάρτηση του γενικού επιτελείου βρίσκεται ΕΔΩ ).
 
 
Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών AΣΕΙ και ΑΣΣΥ

 - Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, θα ανακοινωθεί μετά την υπογραφή και δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των συναρμοδίων Υπουργείων.
   
   
Εγκύκλιος Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
   
   Διευκρινιστικές Οδηγίες επί της Προκήρυξης
Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών AΣΕΙ και ΑΣΣΥ