«ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΣΗ»


Στις 11 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας με επιτυχία οικολογική ημερίδα με τίτλο «Ας σώσουμε τα δάση», στα πλαίσια της Ημέρας Δασοπονίας. Σε  αυτή  συμμετείχαν:
ο Δασάρχης του Νομού Κορινθίας κ. Παναγιώτης Καλλίρης με παρουσίαση για τα Γεράνεια Όρη και τα οικοσυστήματα που περιλαμβάνουν,
ο Αξιωματικός της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνος Γιώβας που μίλησε για τις αιτίες των δασικών πυρκαγιών, τους τρόπους αποφυγής και αντιμετώπισης τους, και
ο κ. Παναγιώτης Μαρκίνης μέλος του συλλόγου Προστασίας Δάσους Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος ενημέρωσε τους μαθητές για το έργο των εθελοντών στη προστασία των δασών.
Τέλος οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Σχολείου μας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Μαρία Κοκολιού παρουσίασαν τις εργασίες τους σχετικά με τα δάση και τα βροχοδάση στα αγγλικά. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε Έκθεση Φωτογραφίας του φωτορεπόρτερ κ. Φλωρίν Κράους με θέμα την προστασία των δασών.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διευθύντρια του σχολείου κα Δώρα Μπογιατζιάν, το Σύλλογο Καθηγητών και τους μαθητές για την πολύτιμη βοήθειά τους.