ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ B΄ ΚΑΙ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Αναρτήθηκαν στην είσοδο του Σχολείου τα αποτελέσματα των Προαγωγικών Εξετάσεων περιόδου Μαΐου - Ιουνίου 2015 για την Β΄ Τάξη και των Απολυτηρίων Εξετάσεων για την Γ΄ Τάξη.

Επιπλέον αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικώς εξεταζομένων μαθημάτων της Γ΄ τάξης. Τις βαθμολογίες μπορούν να δουν οι υποψήφιοι και από τη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Σύμφωνα με το ΠΔ 60/2006 άρθρο 24 οι αιτήσεις των κηδεμόνων των μαθητών για ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ γραπτών πρέπει να υποβληθούν στη διεύθυνση του Γενικού Λυκείου εντός 03 - τριών εργασίμων ημερών από την έκδοση των αποτελεσμάτων, συνοδευόμενες με παράβολο 3€ ανά γραπτό δοκίμιο. 
Συνεπώς για τους μαθητές/τριες της Β΄Τάξης και για τα ενδοσχολικά εξεταζόμενα μαθήματα της Γ΄ Τάξης η προθεσμία για αναβαθμολόγηση γραπτών λήγει την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015.

Οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να παραλαμβάνουν
 τους ελέγχους επίδοσης και για τις 3 τάξεις.

Για τους απολυόμενους και τους αποφοίτους της Γ΄ τάξης που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές, σύμφωνα με ενημέρωση από τη Μηχανογράφηση του Υπουργείου, θα ενεργοποιηθεί για το σχολείο η δυνατότητα έκδοσης των Βεβαιώσεων Πρόσβασης σε περίπου δύο ημέρες από σήμερα. 
Συνεπώς θα ήταν σκόπιμο να έρθουν στο σχολείο από την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και μετά, ώστε μαζί με το Απολυτήριο και το Αποδεικτικό Απόλυσης, να μπορούν να παραλαμβάνουν και τη Βεβαίωση Πρόσβασης.