Υποτροφία "Ευστάθιος Χρήστου Ψυχογιός" - Βράβευση Αριστούχων μαθητών από Eurobank

Υποτροφία "Ευστάθιος Χρήστου Ψυχογιός"

     Η Οικογένεια του αγαπημένου μας Στάθη, υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε κατά την τελετή ονοματοδοσίας του αμφιθεάτρου του διδακτηρίου του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Αγίων Θεοδώρων, ξεκινώντας από το τρέχον Ακαδημαϊκό Έτος 2016 - 2017 θεσπίζει στην μνήμη του Στάθη την Υποτροφία "Ευστάθιος Χρήστου Ψυχογιός" με χρηματικό έπαθλο 500€ για τον πρώτο μαθητή ή την πρώτη μαθήτρια που εισάγεται στο Πανεπιστήμιο από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων.
    Αποδέκτης της πρώτης Υποτροφίας "Ευστάθιος Χρήστου Ψυχογιός" έγινε σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 η φοιτήτρια στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Μαρία Ειρήνη Μπατσούλη, αφού πρώτευσε μεταξύ των διαγωνιζομένων του Γενικού Λυκείου Αγίων Θεοδώρων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016.
     Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αγίων Θεοδώρων κ.Κωνσταντίνος Μυλωνόπουλος, θέλουμε για άλλη μία φορά -ταπεινά- να εκφράσουμε εκ μέρους της σχολικής μας κοινότητας ένα μεγάλο ευχαριστώ γι΄ αυτή την πρωτοβουλία της Οικογένειας Ψυχογιού.

Βράβευση Αριστούχων μαθητών από Eurobank   

    Επίσης, σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 και στις 18:30 πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και στο Αμφιθέατρο "Δημάρχου Θεόδωρου Σεχιώτη", η βράβευση των αριστούχων μαθητών της Περιφέρειας Πελοποννήσου από την Τράπεζα Eurobank. 

     H Τράπεζα για 14η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία" έχει βραβεύσει 15.941 Αριστούχους μαθητές και μαθήτριες που πρώτευσαν κάθε χρονιά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις από τα Λύκειά τους, με συνοδευόμενο χρηματικό έπαθλο 800€.
   Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου βραβεύτηκαν από τους έξι Νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας 85 Αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες από τα περίπου 145 σχολεία των ανωτέρω Νομών. 

Από το Γενικό Λύκειο Αγίων Θεοδώρων βραβεύτηκε η Μαρία Ειρήνη Μπατσούλη.